PARTICULIEREN :

Voor alle elektra installaties die u wilt uitvoeren in of rondom het huis staat CarLiTo's - allround elektra A'dam  graag voor u klaar.

Wij installeren brand en beveiligings systemen in en rondom uw huis maar ook bijvoorbeeld een slimme thermostaat of een video deurbel. 

Voor de veiligheid van u en al uw gezinsleden is het van groot belang dat uw groepenkast naar behoren werkt, laat deze daarom regelmatig onderhouden en controleer maandelijks dmv de testknop uw aardlekschakelaar(s). 

Voor ons als elektro monteur is het aanleggen van verlichting een dagelijkse klus.
Kies voor uw eigen veiligheid en schakel voor het aanleggen van zowel binnen- als buitenverlichting CarLiTo's - allround elektra A'dam  in.

Een storing in uw groepenkast of meterkast kunt u vakkundig laten herstellen door CarLiTo's - allround elektra A'dam . Wij komen bij u langs om de groepenverdeler vakkundig te inspecteren en controleren hierbij onder andere of uw aardlekschakelaar nog naar behoren werkt.

Is uw elektrisch apparaat kapot? Bij CarLiTo's - allround elektra A'dam  vinden wij weggooien zonde en kijken wij liever of reparatie mogelijk is.

Van het wegwerken van bedrading tot het plaatsen van modieuze stopcontacten, wij kunnen het allemaal voor u doen. Zolang duidelijk wordt aangegeven waar de nieuwe stopcontacten of lichtpunten moeten komen dan doen wij het resterende werk voor u.

BEDRIJVEN :

Wij werken graag met grote of kleine bedrijven en helpen bij het opsporen en verhelpen van storingen of geven bijvoorbeekld advies bij uitbreiding.

Een netwerk is tegenwoordig de ruggengraat van een bedrijf en is het dus belangrijk dat zowel de bekabeling als alle  aansluitingen en koppelingen allemaal juist en correct geïnstalleerd zijn, ook is het belangrijk dat de server achter een noodstroom voorziening zit zodat bij eventueel stroom uitval de server bereikbaar en online blijft. 

Thuis zit niemand graag zonder stroom maar binnen een bedrijf staat stroomuitval vaak gelijk aan geldverlies, wij helpen u daarom snel met het opsporen en verhelpen van elektrotechnishe storingen, bij storingen wordt door CarLiTo's - allround elektra A'dam  altijd met spoed gereageerd.

De verlichting in een bedrijfspand moet praktisch en toch zuinig zijn, ook bij CarLiTo's - allround elektra A'dam  zetten wij ons in voor een schonere en leefbare planeet, bel ons voor advies bv voor het vervangen van alle TL of halogeen verlichting voor duurzame en zuinige led uitvoeringen.

Geïnteresseerd?

Neem contact met ons op, 
Wij staan graag voor u klaar.

Neem contact op