CARLITO'S ALLROUND ELEKTRA :

Ruim 25 jaar actief als elektrotechnisch installateur, allround dus ook voor bv internet bekabeling en aansluitingen, camera en alarm installaties, rook en koolmonoxide melders etc....

Van de grote tot de kleinere klusjes, voor de juiste kennis en jaren aan ervaring bent u aan het goede (web) adres.

Bij CarLiTo's - allround elektra A'dam staan netheid en kwaliteit hoog in het vaandel, de moto is dan ook "quality over quantity "

 

DUURZAAMHEID :

Het kan niemand meer ontgaan, onze planeet heeft het zwaar te verduren, mede door jaren van verkeerd beleid waarbij winst altijd het voornaamste punt was en de natuur op een tweede plaats kwam.

Gelukkig begint men nu eindelijk in te zien dat het zo niet verder kan en dat we als mensheid ons gedrag drastisch moeten aanpassen om zo de natuur haar benodigde tijd te geven om enigzins te kunnen herstellen.

Elektriciteit is daarin misschien wel de belangrijkste pion die wij met zijn allen kunnen inzetten in die strijd tegen de opwarming van onze enige planeet, wees slim en zuinig als het aankomt op verbruik, de verandering begint bij jezelf ! 

Bij CarLiTo's - allround elektra A'dam  wordt er dus ook vanuit een duurzaam oogpunt gewerkt, denk hierbij aan hergebruik van stroom kabels, repareren in plaats van weggooien of bv in een fabrieks hal de bestaande halogeen of TL verlichting vervangen voor zuinige en duurzame LED verlichting.   

Ik help u graag bij:

Groepenverdeler vervangen

Internet/data installaties

Verbouw en renovatie

Verlichting armaturen installaties

Brandmeld, camera, alarm installaties.

Geïnteresseerd?

Neem contact met ons op, 
Wij staan graag voor u klaar.

Neem contact op